Top 5 This Week

Related Posts

Viteza nebunească a unui minor la volan a dus la un accident mortal

Un accident rutier cu consecințe foarte grave s-a petrecut sâmbătă, pe raza comunei Slatina, după ce mașina condusă cu viteză excesivă de un minor în vârstă de 17 ani a fost scăpată de sub control într-o curbă și s-a zdrobit de un stâlp din beton. Pasagerul din dreapta, un băiat tot de 17 ani, a murit, în timp ce șoferul a ajuns în stare gravă la Reanimarea Spitalului Județean Suceava.

Acest accident are în prim plan, cu multe altele, inconștiența crasă a unor adolescenți. Cei doi minori de 17 ani obișnuiau, povestesc localnicii, să iasă cu mașina în sat. Se pare că cel de la volan abia luase mașina de la adolescentul care a murit, în ziua neagră de sâmbătă.

Pentru tânărul din dreapta nu s-a mai putut face nimic

Accidentul cu final tragic s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DJ 209A, din Slatina.

P. A. R., în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Golf, a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, moment din care nu a mai putut stăpâni mașina. Aceasta a lovit violent, din lateral, un stâlp din beton, după care s-a oprit într-un gard.

La fața locului au intervenit pompierii militari fălticineni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Pompierii militari au constatat că cei doi tineri din mașină nu erau încarcerați, însă unul dintre ei era în stare de inconștiență. Este vorba de pasagerul din dreapta, Flavius B., pe care personalul medical a încercat să-l resusciteze la locul accidentului, dar fără succes.

Celălalt minor, de la volan, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, fiind internat cu leziuni grave pe secția ATI. Ieri, starea acestuia se îmbunătățise ușor, fiind conștient.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles