Top 5 This Week

Related Posts

Week-end fără permis, cu alcool și șanțuri

În buna tradiție a zonei șoselele Rădăuților s-au dovedit a fi în week-end-ul acesta un tărâm al aventurii. Norocul șoferilor corecți din zonă este că, probabil, nu s-au întâlnit pe traseu cu eroii articolului nostru.

Astfel, pe 14 mai 2016, la orele 00:42, un echipaj al Poliției Rădăuți a oprit pentru control autoturismul condus de un localnic în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest s-a obținut un rezultat de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice și i-a fost întocmit un dosar penal.

În aceeași zi, la orele 02:20, de data aceasta pe str. Volovățului, a fost oprit un autoturism condus de o localnică în vârstă de 41 de ani. Rezultatul obținut la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, au fost recoltate probe biologice de la aceasta.

În aceeași seară, la orele 21:00, un echipaj format dintr-un polițist din Ulma și unul din Vicovu de Sus au oprit pentru control pe DC 48C, în Nisipitu (Ulma), un autoturism care tracta un alt vehicul cu numere provizorii de înmatriculare. În cazul autoturismului care tracta și a șoferului său, în vârstă de 35 de ani, nu s-au sesizat probleme. În urma verificării bazei de date s-a constat că tânărul de la volanul autoturismului tractat nu are permis de conducere și că numerele provizorii erau expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru cele două infracțiuni.

Pe 13 mai 2016, la orele 19:35, pe DC Gura Solcii, pe raza comunei Grănicești, șoferul unui autoturism a  pierdut controlul și a ajuns cu acesta într-un șanț. Ca urmare a incidentului, șoferul de 37 de ani a suferit vătămări corporale și pasagerul său, o femeie de 59 de ani din localitate, a fost rănit ușor. Ulterior, șoferului i-au fost prelevate probe biologice pentru a se vedea dacă accidentul s-a produs din cauza stării de ebrietate.

Articolul precedent
Articolul următor
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles