Actualitate

Wizz Air anunță reduceri de 20% la bilete

wizz-air-anunta-reduceri-de-20-la-bilete

Wizz Air a lansat promotia „Pink Friday” si ofera 20% reducere la toate zborurile rezervate vineri, 24 noiembrie, pana la miezul noptii.

(Reducerea de 20% se aplica tarifelor cu toate taxele obligatorii incluse dar exclude taxa administrativa. Preturile se aplica doar rezervarilor facute prin wizzair.com sau prin aplicatia WIZZ pentru mobil)

Pasagerii pasionati de calatorii se pot bucura de cele mai populare zile cu reduceri ale anului si pot rezerva o noua calatorie catre oricare dintre destinatiile favorite cu promotia „Pink Friday”. WIZZ se asigura ca toti pasagerii isi pot rezerva o „evadare” cu o reducere de 20% la toate zborurile, catre toate destinatiile.

Toti calatorii nerabdatori care isi planifica vacantele din sezonul urmator pot alege dintre cele 137 de destinatii disponibile in reteaua Wizz Air din Romania, inclusiv catre plaje celebre cum ar fi cele din Tenerife, Eilat, Tel Aviv si altele. Pentru cei care sunt in cautarea unui city break, reteaua WIZZ ofera numeroase destinatii interesante cum ar fi Roma, Paris, Bacerlona, Billund, Stockholm sau Bruxelles. In premiera pentru o companie aeriana – promotia denumita de WIZZ „Pink Friday”, conform uneia dintre culorile specifice a aeronavelor – se aplica oricarui zbor, oricand. Campania se va incheia la miezul noptii vineri, pe 24 noiembrie, asa ca doritorii sunt incurajati sa profite acum de aceste tarife super low cost.

Sursa: Informatia ta

Sus