Top 5 This Week

Related Posts

Wizz Air reduce deja cursele de la Suceva

Compania aeriană Wizz Air reduce din septembrie numărul de curse săptămânale din Suceava de la patru la trei. Se pare că numărul de patru curse săptămânale din august este legat strict de estimarea unui trafic mai ridicat determinat de luna de vacanță în Europa.

Nu putem decât să sperăm că această rută se va bucura de un flux semnificativ de călători, care să determine compania să crească numărul de curse săptămânale.

Astfel, conform Obiectiv de Suceava:

„Compania aeriană va efectua patru zboruri pe săptămână Suceava-Londra și retur doar în prima lună, în intervalul 19 august – 19 septembrie. După această data, frecvența zborurilor scade la trei pe săptămână. Spre comparație, de pe aeroportul din Cluj, Wizz Air operează 20 de zboruri săptămânal spre aceeași destinație – Londra (Luton). Transformat în unealtă electorală, Aeroportul Suceava avea în plan sa anunțe, probabil, această reducere a programului de zbor după alegerile din 5 iunie.

Ce se poate reproșa în toată această tristă modificare intervenită atât de repede de la anunțarea începerii zborurilor este atitudinea incorectă față de suceveni a conducerii Aeroportului, care nu anunță oficial această modificare decisă de Wizz Air și anunțată de companie pe site-ul propriu.”

Citește continuarea articolului pe Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles