Actualitate

Zboruri zilnice Londra – Suceava, a anunțat Wizz Air

zboruri-zilnice-londra-suceava-anuntat-wizz-air

Compania Wizz Air a anunţat, în mod oficial, că începând din luna mai a anului viitor va opera curse zilnice de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Londra şi retur.

Potrivit unui anunţ făcut ieri de reprezentanţii Wizz Air, începând cu data de 20 mai 2018, numărul zborurilor pe ruta Suceava vor creşte de la cinci la şapte pe săptămână. Într-un comunicat de presă se precizează că suplimentarea curselor aeriene din Suceava pe această rută are loc în urma unei extinderi masive la baza pe care Wizz Air o are pe aeroportul din Luton, flota companiei din această locaţie urmând să fie suplimentată cu încă patru aeronave, până în iunie 2018.

Odată cu suplimentarea aeronavelor, Wizz Air a decis să mărească frecvenţa zborurilor pe trei dintre cele mai populare rute ale acestei companii. ”Începând cu primăvara anului 2018, zborurile din Londra către Suceava şi Tel Aviv devin zilnice, iar zborurile din Priştina vor creşte de la două la trei ori pe săptămână, demonstrând în continuare angajamentul Wizz Air faţă de clienţii săi din Regatul Unit şi creând oportunităţi de călătorie şi mai interesante în Europa şi în afara acesteia”, se precizează în comunicatul Wizz Air.

Pe lângă Londra, în momentul de faţă Wizz Air operează curse aeriene din Suceava spre Italia, la Roma, Milano, Bologna şi Veneţia.

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de ieri că Wizz Air va suplimenta numărul zborurilor din programul de iarnă de pe Aeroportul ”Ştefan cel Mare” Suceava. Flutur a spus că în perioada 18 decembrie 2017 – 12 ianuarie 2018 vor fi operate zboruri suplimentare către Milano, Roma şi Bologna.

Pe suta Suceava – Milano (Bergamo) vor opera suplimentar curse în zilele 18 decembrie 2017, 1 şi 8 ianuarie 2018.
În acelaşi timp, zborurile spre Roma şi Bologna vor fi operate suplimentar în zilele de 21 şi 28 decembrie 2017 şi 4 ianuarie 2018.

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că suplimentarea curselor aeriene pe Aeroportul ”Ştefan cel Mare” în perioada sărbătorilor de iarnă vine în sprijinul celor care au ales să petreacă sărbătorile în Bucovina. Şeful administraţiei judeţene a subliniat faptul că Bucovina este în prezent în topul preferinţelor turiştilor pentru petrecerea Crăciunului, a sărbătorilor de iarnă, fiind cea mai solicitată zonă din ţară, alături de staţiunile de pe Valea Prahovei.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus