Top 5 This Week

Related Posts

Curse de avion Suceava-Germania?!

Gheorghe Flutur a precizat ieri într-o ședință a Consiliului Județean Suceava că va discuta cu autoritățile din Germania pentru a introduce o cursă de avion Su­cea­va – Germania.

Președintele CJ a expli­­cat că în prezent se face un studiu de piață în acest sens. Flutur a mai arătat că la începutul acestei luni a purtat mai mul­te discuții cu președintele regiunii Schwa­ben, Jurgen Reichert, pentru ca de pe Aeroportul Suceava să fie operate curse spre Germania.

„Vom face în curând câțiva pași într-un concept de dezvoltare pe termen lung, care să atragă atât turiști, cât și oameni de afaceri, dar și Universitatea, Spitalul, ca pe aceste rute să poată să zboare oameni interesați”, a declarat Flutur.

Acesta a explicat că este luată în calcul o cursă Suceava – Memmingen, cu escală la Timișoara sau Cluj-Napoca.

„Ne gândim la discuții pentru zboruri pe ruta Suceava – Timișoara – Memmingen, cu escală la Timișoara, dus – întors, ca să avem și curse spre Timișoara sau spre Cluj. E vorba de acel tip de zbor în W, cu escală atât la plecare, cât și la venire”, a mai spus președintele CJ Suceava.

Flutur a mai arătat că a avut mai multe discuții cu partenerii din Germania pentru a dezvolta granița de est a Uniunii Europene.

Sursă: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles