Actualitate

Doi tineri pe motocicletă au murit sub roțile unui autocar într-un accident groaznic

doi-tineri-pe-motocicleta-au-murit-sub-rotile-unui-autocar-intr-un-accident-groaznic-1

Doi tineri, unul în vârstă de 29 de ani şi unul de 17 ani, au murit într-un accident rutier petrecut ca într-un film de groază, pe artera principală a municipiului Suceava.

Cei doi tineri se deplasau pe o motocicletă Kawasaki şi au ajuns sub roţile unui autocar, suferind leziuni incompatibile cu viaţa. Pe lângă dramatismul extrem al accidentului, tragedia a venit la o zi după alte două accidente foarte grave petrecute în municipiul Suceava, în care au murit alţi cinci oameni.

doi-tineri-pe-motocicleta-au-murit-sub-rotile-unui-autocar-intr-un-accident-groaznic-2

Filmul accidentului. Motociclistul a încercat să evite tragedia în ultimul moment

Noaptea de sâmbătă spre duminică, fix la ora 3.00. Un autocar din Ucraina, în care se aflau 67 de oameni, intrase în Suceava dinspre Fălticeni şi a coborât pe artera principală. Șoferul ucrainean, un bărbat de 37 de ani, a efectuat viraj la stânga, spre Calea Obcinilor, pentru a ieşi din oraş şi a merge mai departe spre Siret.

După cum se poate vedea pe imaginile care surprind momentul tragediei, autocarul virează spre stânga, iar în momentul următor se vede motocicleta care vine din sens opus, dinspre Spitalul Judeţean. Tânărul care conducea motocicleta vede autocarul în mijlocul intersecţiei şi se lasă pe o parte, pe carosabil. Motocicleta se izbeşte în partea din faţă a autocarului, în timp ce tinerii din şa se duc fix sub roţile autocarului. Din păcate, şoferul autocarului nu a realizat ce se întâmplă şi nu a oprit, trecând cu roţile din spate peste cei doi.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus