Top 5 This Week

Related Posts

FOTO: Focuri de arma la Vicovu de Sus

Focuri de arma pentru oprirea unor contrabandisti de tigari.

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, vineri, in urma unei misiuni specifice in zona de responsabilitate au observat in apropierea frontierei de stat, pe raza localitatii Vicovu de Sus, un grup de persoane care se deplasa de la frontiera spre interiorul tarii, transportand colete voluminoase.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza, efectuand somatiile legale prin voce, insa deoarece acestea nu s-au supus, au fost executate cinci focuri de avertisment, in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Nici de aceasta data persoanele in cauza nu s-au supus, au abandonat coletele si au fugit pe teritoriul statului vecin. Imediat au fost anuntate autoritatile de frontiera ucrainene despre producerea evenimentului, totodata procedandu-se la verificarea zonei.

Cele 12 baxuri cu tigari, abandonate pe teritoriul Romaniei, au fost transportate la sediul sectorului unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.000 pachete de tigari, de diferite marci, in valoare de 70.200 lei, care a fost ridicata in vederea confiscarii. In continuare, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda in forma agravanta si trecere frauduloasa a frontierei de stat, precum si pentru depistarea persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles