Actualitate

Președintele Klaus Iohannis vine în Bucovina

klaus iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, vine săptămâna viitoare într-o vizită oficială în Bucovina, timp în care va vizita și mănăstirile Voroneț și Dragomirna.

Prezența lui Klaus Iohannis în județul Suceava a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi. Aceasta a declarat că șeful statului se va afla pe data de 3 mai în Bucovina, o zonă cu potențial foarte mare de dezvoltare.

„Există şi în acest caz nişte obiective foarte clare ale vizitei. Evident, cunoaşterea realităţilor locale, încurajarea autorităţilor. Sunt importante şi aflarea şi sprijinirea iniţiativelor din zonă şi, evident, cunoscând specificul zonei şi sublinierea importanţei prezervării tradiţiilor şi patrimoniului rural”, a explicat Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele României va ajunge în judeţul Suceava cu o aeronavă care va ateriza pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava la ora 11:00. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui a spus că şeful statului va avea o întâlnire la aeroport cu reprezentanţii Clusterului Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoşani.

Informații preluate de pe monitorulsv.ro

Sus