Top 5 This Week

Related Posts

Șase persoane au ajuns la spital, în urma unei ciocniri frontale dintre două autoturisme

Șase persoane au ajuns la spital vineri după prânz, în urma ciocnirii frontale dintre două autoturisme, pe DN 17, în zona curbelor de la intrarea în pădurea Ilișești.

Primele cercetări și imaginile surprinse pe o cameră de telefon mobil, montată în autoturismul care a pătruns pe contrasens, arată modul în care s-a produs impactul și momentele dramatice care au urmat. În urma impactului puternic, o persoană a rămas încarcerată în interiorul unuia dintre autoturisme și a fost nevoie de o intervenție de descarcerare pentru extragerea acesteia și transportarea ei la spital. În afara ei, toate celelalte cinci persoane aflate în cele două autoturisme au fost și ele preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Filmul unui accident surprins de o cameră de filmat a unui telefon mobil din autoturismul care a pătruns pe contrasens

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, în timp ce un autoturism marca Ford, condus de Ionuț Mihăluță, din județul Botoșani, și în care se mai aflau alte 4 persoane, se îndrepta dinspre Gura Humorului spre Suceava, pe un drum pe care se circula în condiții de iarnă. La un moment dat, după ce mașina a parcurs cele câteva curbe de la ieșirea din pădurea de la Ilișești, pe imaginile surprinse pe camera unui telefon mobil aflat pe bordul mașinii se poate lesne vedea momentul în care autoturismul condus de șoferul din Botoșani a pătruns pe contrasens și a ciocnit frontal un autoturism marca Volkswagen Golf, care circula din sens invers, fiind condus de o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Vadu Moldovei.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles