prima-cursa-tarom
Actualitate

Tarom a inaugurat prima cursă low-cost pe ruta Torino-Suceava şi retur

  Prima cursă de la Torino a ajuns la Suceava cu 134 de pasageri, fiind ocupate practic toate locurile din aeronava Boeing 737-300.

Pasagerii care au ajuns la Suceava au fost întâmpinaţi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc şi de directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuţa. Tot ieri, de pe aeroport a fost operat şi zborul retur, către Torino, cu 70 de pasageri la bord.

Zborurile pe această rută vor fi deservite, iniţial, în fiecare miercuri, şi vor dura aproximativ două ore şi 40 – 50 de minute.De la Torino avionul va decola la ora 9:20 şi va ajunge la Suceava la ora 13:00. Zborul retur va fi în aceeaşi zi, de la ora 14:00, iar avionul va ateriza în Italia, la Torino, la ora 15:50.

Biletele se pot procura de la orice Agenţie Tarom, de pe site-ul de internet al companiei, cu ajutorul aplicaţiei mobile a Tarom, sau de la orice agenţie de ticketing.Tarifele încep de la suma de 72 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un zbor dus-întors. În preţ este inclus transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 de kilograme şi al unui bagaj de mână de 10 kilograme, check-in gratuit în aeroport, online şi pe mobil, precum şi catering gratuit la bordul aeronavei.

Tarom a inaugurat prima cursă low-cost pe ruta Torino-Suceava şi retur
Sus