Actualitate

Tigari de peste 145.000 lei abandonate de contrabandisti la Straja

tigari-straja-contrabanda

In cauza se efectueaza cercetari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Tigari de peste 145.000 lei abandonate de contrabandisti in comuna Straja. Vineri, un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care transportau colete de la frontiera de stat catre interior, incercand sa le incarce intr-un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, inmatriculat in Marea Britanie.

Oamenii legii au actionat pentru retinerea celor in cauza moment in care barbatii au abandonat coletele si autoturismul de teren si s-au dispersat spre localitatea de frontiera Straja. Imediat au fost informate autoritatile de frontiera ucrainene despre eveniment, iar in zona au fost descoperite sapte colete cu tigari. In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 12.420 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Tigarile, in valoare de 145.300 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, autoturismul de teren abandonat, in valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar in cauza se efectueaza cercetari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus