Top 5 This Week

Related Posts

Tinerii liberali rădăuțeni salută venirea lui Bogdan Loghin la Primăria Municipiului Rădăuți

Tineretul Național Liberal filiala Rădăuți salută venirea lui Bogdan Loghin la Primăria Municipiului Rădăuți și îl asigură de sprijinul necondiționat:

Tibeică Silviu-Cătălin, Președintele TNL Rădăuți:

Dragi rădăuțeni, VĂ MULȚUMIM!

SĂ AI 10 contracandidați din care 1 primar în funcție și 1 viceprimar, SĂ AI “montați” împotriva ta directori și manageri din subordinea Primăriei, să ai împotriva ta sute de conturi de atac și fel și fel de pagini false menite să schimbe opinia electoratului prin manipulare cu informații false, SĂ AI împotriva ta site-uri care prezentau periodic “știri bombă” de atac la persoană și să câștigi la o diferență atât de mare, îmi confirmă faptul că rădăuțenii S-AU SĂTURAT, nu mai vor atacuri, ci planuri pentru comunitate, idei realizabile din care cetățenii să aibă doar de câștigat crescând treptat calitatea vieții pentru ca municipiul Rădăuți să devină un loc sigur pentru a-ți întemeia o familie.

Această victorie a rădăuțenilor îmi arată că avem un #LIDER #ADEVĂRAT cu o #ECHIPĂ #PUTERNICĂ! Pentru prima dată în istoria ultimilor 30 de ani avem un lider #NĂSCUT și #CRESCUT în municipiul Rădăuți!

Dar știți ce nu au avut ei? #RĂDĂUȚENII! Pe voi v-au uitat! Au mizat doar pe bani și au crezut că sunteți ușor de manipulat în prag de alegeri, dar am spus-o și o mai spun: RĂDĂUȚENII SUNT OAMENI DEȘTEPȚI, cu capul pe umeri și frică de Dumnezeu ce nu pot fi cumpărați!

V-ați întrebat de ce oare singura țintă a fost Bogdan Loghin și #echipa #PNL? Știau clar! Dacă Bogdan Loghin ajunge primar s-au terminat “combinațiile” și vor avea de dat explicații pentru risipa banului public! El este omul care va face curățenie generală în tot municipiul alături de echipa #PNL iar asta îi sperie pe mulți!

“Mințile luminate” ale opoziției au mizat pe faptul ca odată cu venirea lui Bogdan Loghin în #PNL eu împreună cu echipa de tineret să îi facem opoziție, dar din păcate pentru ei planul a eșuat, căci pe măsură ce am început să îl cunosc pe #OMUL Bogdan Loghin am găsit în el nu doar un PREȘEDINTE foarte bine organizat, ci și un adevărat prieten și camarad care s-a dovedit a fi un sprijin #REAL pentru #ECHIPĂ iar pe această cale nu pot decât să îl felicit, să îi mulțumesc și să îl asigur în continuare de tot sprijinul meu și al echipei @TNL Rădauti!

A fost o campanie foarte grea, o campanie în care am râs, am plâns de fericire și am cunoscut oameni excepționali. O campanie din care am avut FOARTE MULTE lucruri de învățat! O campanie prin care am încercat să arătăm rădăuțenilor faptul că ne dorim #ALTCEVA.

Dragă echipă TNL Rădăuți, TE IUBESC!

Încă o dată ați demonstrat că sunteți o forță, de la partea de online, foto, video, prezență în stradă, afișe, pliante și până la orele târzii petrecute uneori în ploaie promovând de fiecare dată candidatul nostru și echipa #PNL cu drag!

Se spune că mândria este un păcat!

Sunt om ca și voi și în acest moment vreau să păcătuiesc! Ăsta să fie păcatul meu!

SUNT CEL MAI MÂNDRU PREȘEDINTE DE ORGANIZAȚIE DE TINERET căci fără munca și dăruirea voastră, dragi colegi tineri liberali, eu nu eram omul politic de astăzi.

Voi îmi dați puterea de a CONTINUA și am să vă mulțumesc mereu pentru acest lucru căci știu câte sacrificii ați făcut pentru această #VICTORIE!

În perioada imediat următoare îmi propun să găsesc o modalitate de a comunica cât mai eficient cu voi iar toate problemele dumneavoastră să le prezint în CL atunci când situația o cere. Mai apoi, împreună cu primarul și consilierii locali, să găsim cea mai bună soluție pentru voi, TOȚI RĂDĂUȚENII!

Sunt Tibeică Silviu Cătălin, președintele Tineretului Național Liberal Rădăuți și vă mulțumesc că ați ales să vă fiu consilier local în următorii 4 ani alături de echipa #PNL și Bogdan Loghin PRIMARUL TUTUROR RĂDĂUȚENILOR!

Să trecem la treabă!

Neacșu Tudor-Eduard, Prim-vicepreședinte TNL Rădăuți:

Felicitări, Bogdan Loghin! Felicitări echipei PNL Rădăuți și TNL Rădăuți! Dar, cel mai important, felicitări rădăuțenilor pentru că au ales schimbarea și au votat înțelept! În sfârșit avem șansa unui viitor mai bun în municipiul nostru, avem șansa ca Rădăuțiul să devină un oraș în care tinerii să își dorească să rămână.

Țin să îi felicit pe colegii mei din TNL Rădăuți, care au depus o muncă fantastică în această campanie și fără de care, TNL Rădăuți nu însemna ceea ce este astăzi.

Ce este mai greu abia de acum începe, dar cred în Bogdan Loghin și în capacitatea lui de a administra și dezvolta orașul, de a-l ridica la standarde europene și de a face TOTUL PENTRU RĂDĂUȚI alături de echipa sa.

Cenușă Andrei-Mihai, Secretar General TNL Rădăuți:

Am câștigat alegerile locale din municipiul Rădăuți și suntem încrezători că Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți, împreună cu echipa de consilieri sunt ȘANSA noastră la un municipiu modern, digitalizat și orientat către dezvoltare. Președintele TNL Rădăuți, Tibeică Silviu-Cătălin, ne va reprezenta cu mândrie în Consiliul Local și va fi vocea tinerilor.

Bogdan Loghin este o persoană minunată, cu un caracter integru, ce a avut o campanie CURATĂ și nu s-a lăsat intimidat și provocat de adversarii politici. Este un om al oamenilor ce ascultă fiecare cetățean în parte și imediat încearcă să găsească o soluție pentru problemele fiecăruia.

Ne bucurăm că am ajuns să câștigăm cea de-a 3-a campanie la rând în această formulă și am încredere că Bogdan Loghin, Primarul Tuturor Rădăuțenilor va schimba fața municipiului Rădăuți. Felicitări Bogdan!

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles