Top 5 This Week

Related Posts

Traficul aerian pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”, blocat ieri din cauza ceții

Încă odată în această toamnă, zbo­ruri internaționale care urmau să aterizeze pe Aeroportul “Stefan cel Mare” de la Salcea – Suceava au fost redirec­ționate către Aeroportul din Iași din cau­za ceții.

Ieri după amiază, cursa Lon­dra (Luton) – Salcea a fost di­recționată către Aeroportul Iași de unde pasagerii care optaseră pentru destinația Suceava au fost preluați de autocare, pentru a ajunge la destinație. A fost o situație mai delicată pentru 176 de pasageri care au așteptat mai multe ore să se îmbarce în aeronava WIZZ AIR cu destinația Londra dar care au trebuit să se întoarcă acasă, pentru că zborul a fost anulat.

Compania aeriană le-a oferit ca alternative retur­narea banilor sau o reprogramare a transportului, în urmă­toarele două, trei sau patru zile, cu plecări de pe aeroporturile din Iași sau Cluj, alternativă nu foarte acceptată de potențialii pasageri care și-au exprimat în mod vădit nemulțumirea.

Aseară, în sala de așteptare a Aeroportului “Stefan cel Mare” de la Salcea atmosfera era încordată, mai ales că se aștepta la ora 19.30 sosirea unei curse de la ­Ber­gamo – Italia, și nu se știa dacă vor putea fi asigurate condițiile de aterizare. De asemenea, zeci de pasageri mizau pe cursa cursa WIZZ AIR de aseară pentru a călători către Italia, dar ceața părea să le dea planurile peste cap.

Sursă: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles