Top 5 This Week

Related Posts

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, în urma suferinţei provocate de divorţ

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava, care şi-a pus capăt zilelor într-o pădure de la marginea cartierului Burdujeni Sat. El a fost găsit spânzurat de ramura unui copac de un trecător care a dat alarma la 112.

Nenorocirea s-a petrecut joi seara, în jurul orei 20.00, corpul neînsufleţit al acestui bărbat fiind zărit de un localnic care mergea spre casă. Poliţiştii au stabilit că martorul, în timp ce se deplasa pe drumul dintre pădure şi imaşul din apropierea cartierului, aflat în continuarea străzii Plevnei, a văzut un autoturism care staţiona cu motorul pornit şi farurile aprinse. Ulterior a observat corpul unei persoane atârnat cu o funie de un copac de la marginea pădurii, în apropierea autoturismului.

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj al ambulanţei, care a încercat resuscitarea bărbatului, însă din păcate a fost nevoit să constate decesul acestuia. În urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a stabili că este vorba de un bărbat de 30 de ani, din oraş, autoturismul marca Ford Focus aparţinând unei firme cu sediul în Bucureşti, la care bărbatul era angajat ca manager regional. În urma unor discuţii purtate de poliţişti cu unul dintre colegii de serviciu al bărbatului, identificat de poliţişti, acesta le-a spus că bărbatul de 30 de ani divorţase recent şi era foarte afectat de acest fapt. El o sunase în aceeaşi zi pe fosta soţie, căreia i-ar fi spus că vrea să-şi pună capăt zilelor.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava, unde urmează a fi efectuată autopsia pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt efectuate de poliţişti în continuare în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles