Actualitate

-21 de grade Celsius, cea mai scăzută temperatură de noaptea trecută, înregistrată în Rădăuţi

radauti-frig

Cea mai scăzută temperatură de noaptea trecută a fost de -21 de grade, fiind înregistrată în Rădăuţi, judeţul Suceava. Valoarea termică cea mai ridicată a fost de -1 grad, înregistrată în sudul şi sud-vestul ţării, în Timiş, Mehedinţi şi Dolj.

Potrivit ANM, în noaptea de marţi spre miercuri au fost înregistrate temperaturi negative în toată ţara, cea mai scăzută fiind de -21 de grade Celsius, în Rădăuţi, judeţul Suceava.

Valorile termice nu au urcat mai mult de -1 grad, aceasta fiind şi minimă cea mai ridicată, înregistrată în localităţile Jimbolia şi Banloc din judeţul Timiş, în Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi şi în Calafat şi Băileşti, judeţul Dolj.

Meteorologii spun că temperaturi asemănătoare vor fi şi în noaptea următoare, în special în partea estică a Transilvaniei.

Spre sfârşitul săptămânii, însă, vremea se va mai încălzi puţin, astfel că, dacă miercuri maximele vor fi cuprinse între -6 şi 3 grade Celsius, mai scăzute în Transilvania şi Moldova, vineri vor ajunge şi la 10 grade în estul şi nord-estul ţării.

Sus