Top 5 This Week

Related Posts

Abia ieșit din puşcărie, a spart aparate de cafea, golindu-le de bani

Automatele de cafea din centrul Sucevei au devenit ţinta unui individ recent ieșit din puşcărie, care a găsit o modalitate rapidă de a face bani, fără mult efort.

Duminică dimineaţă, la ora 08.00, bărbatul proaspăt ieșit din închisoare a fost prins în timp ce „golea” de bani aparatele de cafea de la parterul Casei de Cultură.

Cel care a sesizat fapta a fost paznicul clădirii, care a sunat la Poliţia Locală, un echipaj deplasându-se imediat acolo şi reuşind să-l prindă.

„Bărbatul a folosit un fel de levier special confecţionat, pentru a deschide uşile automatelor de cafea aparţinând Daily Caffe şi S.C. Ecuator, de unde a sustras suma de 135 lei în bancnote de un leu. La percheziţia corporală a mai fost găsit asupra sa un portofel gol şi un act de identitate pe numele Iulian Constantin Ciobanu. Bărbatul este născut în 1980 şi este din comuna Siminicea. Bărbatul a fost predat Poliţiei municipiului Suceava, pentru continuarea cercetărilor sub acuzaţia de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Suceava, Liviu Manoliu.

În urma verificărilor efectuate de Biroul Investigaţii Criminale în colaborare cu Serviciului Criminalistic s-a constatat că persoana reţinută pentru spargerea automatelor de cafea este recidivistă, recent eliberată din penitenciar, în cazul său dispunându-se continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat, soluţie confirmată de unitatea de Parchet competentă.

Totodată, pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, până la dispunerea de noi măsuri de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles