Top 5 This Week

Related Posts

Amenda de 6.000 lei si microbuz confiscat in P.T.F. Siret pentru contrabanda cu tigari

Amenda de 6.000 lei si microbuz confiscat pentru contrabanda cu tigari. Joi dimineata s-a prezentat in P.T.F. Siret, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean A. H., in varsta de 32 de ani, conducand un microbuz marca Renault, inmatriculat in Bulgaria.

In baza unei analize de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autovehiculului, persoanei si bagajelor. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un spatiu special amenajat in bordul microbuzului, cantitatea de 400 pachete de tigari, marca Aschima, de provenienta ucraineana. Tigarile in valoare de 600 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 6.000 lei.

Totodata, microbuzul in valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala, deoarece avea un spatiu special amenajat pentru transportul tigarilor.De asemenea fata de cetateanul ucrainean s-a luat masura interzicerii intrarii in Romania pe o perioada de 5 ani.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles