Actualitate

Caravana joburilor LIDL ajunge în Rădăuți

caravana joburilor lidl ajunge în rădăuți

LIDL România continuă caravana de joburi, primul program de recrutare național care vine în întâmpinarea celor interesați de un loc de muncă în acest domeniu.

Caravana joburilor sau „Job-busul”, așa cum îl numesc ei, ajunge săptămâna viitoare în județul Suceava și vizitează magazinele din: Suceava, Șcheia, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc. Cei care doresc să afle mai multe informații despre ce înseamnă un loc de muncă în cadrul LIDL România sau doresc să își depună direct CV-ul, o pot face între 10:00 și 19:00, după cum urmează:

  • joi, 8 iunie, la Suceava, în parcarea magazinului din Suceava (Cuza Vodă nr. 59)
  • marți, 13 iunie, la Șcheia, în parcarea magazinului din Șcheia (Humorului nr. 1)
  • miercuri, 14 iunie, la Fălticeni, în parcarea magazinului din Fălticeni (Plugari nr. 3)
  • joi, 15 iunie, la Rădăuți, în parcarea magazinului din Rădăuți (Ștefan cel Mare nr. 77-81)
  • marți, 20 iunie, la Câmpulung Moldovenesc, în parcarea magazinului din Câmpulung Moldovenesc (Calea Bucovinei nr. 50).

Cu ajutorul job-busului, compania recent desemnată TOP Employer (Cel mai de top angajator) la nivel național și european – vine în întâmpinarea potențialilor angajați din toată țara, prezentându-le avantajele și condițiile de lucru oferite de LIDL România.

Despre LIDL

Compania de retail care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activează în retailul alimentar din Germania și Europa. LIDL este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

LIDL are aproximativ 215.000 de angajați. Dinamismul în implementarea de zi cu zi, tăria care derivă din asta și corectitudinea în interacțiunea cu celălalt caracterizează munca la LIDL, indiferent de granițe. De aceea a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

Mai multe detalii despre caravana LIDL sau locurile de muncă în cadrul acestei companii găsiți pe cariere.lidl.ro.

Sus