Top 5 This Week

Related Posts

Cum comanzi online sau telefonic din Rădăuți produsele LEROY MERLIN de care ai nevoie

Rădăuțenii au de acum posibilitatea de a-și achiziționa foarte simplu și rapid produsele comercializate de LEROY MERLIN. Tot ce trebuie să facă este să aleagă modalitatea de cumpărare convenabilă pentru ei: comanda telefonică, la telefon *2244,  sau cea online, pe www.leroymerlin.ro , cu livrare la domiciliu.

Comanzi online cu livrare direct acasă

Dacă îți dorești să comanzi produse online cu livrare la domiciliu din portofoliul LEROY MERLIN trebuie să accesezi site-ul www.leroymerlin.ro și să alegi magazinul cel mai apropiat de adresa la care vrei să îți fie livrată comanda. Poți selecta din cele peste 30.000 de produse care alcătuiesc gama completă a retailerului, inclusiv produse de dimensiuni mari și medii precum materiale de construcții sau utilaje.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin SMS sau email, iar taxa de transport pornește de la 13.9 lei. Pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență de cumpărare, LEROY MERLIN lucrează cu parteneri selectați, care au grijă să primești produsele în cel mai scurt timp.

Toate produsele disponibile online, direct de pe telefon

Prin aplicația mobilă LEROY MERLIN , ai acces direct de pe telefon la întregul portofoliu online, dar și la secțiunea Inspirație, dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinele online de aplicații App Store sau Google Play pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS sau Android.

Un avantaj al aplicației este faptul că fiecare comandă devine automat asociată contului de client, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu păstratea bonului. În plus, beneficiezi și de retur 365 zile.

De asemenea, procesul de comandă este unul foarte simplu, direct de pe telefon. Astfel, îți poți adăuga produsele pe care vrei să le achiziționezi în coș, alegi opțiunea de plată și livrare și apoi finalizezi comanda. Logarea în aplicație se poate realiza prin autentificare biometrică precum recunoaștere facială sau a amprentei, în funcție de caracteristicile dispozitivului mobil. Odată logat în aplicație nu mai ești nevoit să te loghezi la fiecare utilizare sau pentru a vedea statusul comenzilor. În plus, aplicația reține magazinul cel mai apropiat de tine pentru un proces de achiziție și mai rapid.

Dacă utilizezi aplicația, poți scana acasă codul de bare al produselor pentru a obține informații suplimentare precum specificațiile tehnice, indicații de montare, alegerea produsului potrivit sau recenziile produselor. Mai mult decât atât, aplicația îți pune la dispoziție și o secțiune dedicată inspirației pentru soluții și idei în proiectele tale de bricolaj, prin accesul la diferite articole și tutoriale video dedicate.

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru comanda telefonică

Dacă ai rapid nevoie de produsele solicitate și vrei să economisești timp, poți opta pentru comanda telefonică cu livrare la domiciliu, beneficiind de consiliere promptă prin telefon din partea specialiștilor LEROY MERLIN.

Pentru a plasa telefonic o comandă trebuie să selectezi magazinul preferat pe website-ul LEROY MERLIN din secțiunea Magazinul meu, să parcurgi categoriile de produse pe care vrei să le cumperi, notând codul unic aflat sub denumirea fiecărui produs. Ulterior, trebuie să apelezi numărul de telefon *2244 pentru a fi preluat de un consilier care se va ocupa să plaseze comanda și va prelua toate datele pentru livrare.

Tu cum alegi să comanzi produsele din portofoliul LEROY MERLIN?

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 20 magazine LEROY MERLIN, cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles