Top 5 This Week

Related Posts

Cum și-a luat ilegal un tânăr de 17 ani mașinuță cu 300 euro din Rădăuți?

Din categoria suntem români și în țara asta orice este posibil, mai jos relatăm cum un băiețaș de 17 ani, fără permis, fără acte, și-a luat mașinuță ca să se plimbe și el.

Acesta a cumpărat un autoturism Audi de la o persoană necu­nos­cu­tă din municipiul Rădăuți, fără documente de proveniență, contra sumei de 300 de euro și fără a întocmi acte de vânzare-cumpărare.

Miercuri după-amiază, pe la ora 14.50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control autoturismul marca Audi, care se deplasa pe DN17A spre  DJ 209K, în comuna Marginea. Automobilul era condus de M.D., de 17 ani, din comuna Brodina, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, el nu deținea niciun fel de documente de proveniență pentru autoturismul condus, acesta având amplasată o singură plăcuță de înmatriculare, în partea din spate a mașinii, existând suspiciunea că autoturismul ar putea să fie radiat.

M.D. a declarat că a cumpărat mașina de la o persoană necunoscută din municipiul Rădăuți, fără documente de proveniență, contra sumei de 300 de euro și fără a întocmi acte de vânzare-cumpărare.

In acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere  pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”. (N.R.)

obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles