Actualitate

(FOTO) Mobilă second hand, pianine și alte obiecte din Elveția

mobila-second-hand-pianine-din-elvetia

Magazinul cu mobilă second hand, pianine și alte obiecte importate din Elveția se află acum pe str. Ștefan cel Mare 131A din Rădăuți, lângă Hotel Intim.

O locație cu mult potențial, ce pune la dispoziția clienților mobilă second hand, pianine, componente IT (routere, monitoare, tastaturi etc.) și tot felul de alte acareturi folositoare – aduse direct din Elveția. O locație cât de cât ascunsă, semnalizată cu panouri pe lângă care am trecut de multe ori probabil, însă nu am fost curioși să le explorăm.

Găsiți mobilă de calitate la prețuri mici, dovada vie că mobila ieftină nu trebuie să fie și de proastă calitate. Depozitul stă la dispoziția rădăuțenilor și nu numai pentru a îi ajută să își transforme și să își personalizeze casa. Mobila este în stare foarte bună, de la dormitoare, articole pentru sufragerii, bucătării, paturi, până la mese și scaune de diferite forme și materiale.

Detalii despre locație, marfă și prețuri se găsesc pe pagina lor de Facebook, unde postează regulat toate articolele noi.

Sus