Actualitate

Prețuri surpriză de la Tarom!

preturi-surpriza-de-la-tarom

Compania Tarom a anunţat că până vineri, 13 octombrie a.c., biletele pentru zborurile de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Bucureşti şi Torino, şi retur, vor putea fi achiziţionate la tarife promoţionale unice.

Potrivit unui anunţ al Tarom, preţul unic, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors achiziţionat pe ruta Bucureşti – Suceava (şi retur) este de 39 de euro. La preţul unic de 60 de euro, cu toate taxele incluse, dus-întors, pot fi achiziţionate şi biletele pentru zborurile Suceava – Torino.

Pentru a beneficia de aceste oferte, perioada de călătorie trebuie aleasă între 8 noiembrie 2017 şi 31 martie 2018 (data ultimului retur), excepţie făcând perioada 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.

Tarifele prezentate anterior includ toate taxele, iar oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom. De asemenea, perioada minimă de şedere la destinaţia aleasă trebuie să fie de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru tarifele dus-întors, cu precizarea că pentru tarifele doar dus nu se aplică aceste aspecte. În acelaşi timp rezervarea şi emiterea biletelor trebuie efectuate în acelaşi timp, nu sunt permise reduceri, iar modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 de euro/tranzacţie pe rute interne şi 75 de euro/tranzacţie pe rute externe.

Tarom mai informează că în această ofertă rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă, iar locurile sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri Tarom care operează în perioadă respectivă, selecţionate pentru această ofertă. Nu în ultimul rând, indiferent de destinaţia aleasă, pasagerii care vor achiziţiona bilete prin această ofertă vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 de kilograme pe destinaţia Torino şi un bagaj de mână de 10 kilograme, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, precum şi servicii gratuite la bord.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus