Actualitate

Tigari ascunse in bordul unui autoturism, depistate in vama Siret

tigari-siret

Tigari ascunse in bordul unui autoturism, depistate in P.T.F. Siret. Joi, in jurul orei 00.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere Frontierei Siret, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean Iurii K., in varsta de 37 de ani, conducand un autoturism marca Mazda, inmatriculat in Polonia.

Existand suspiciuni ca acesta transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intr-un spatiu special amenajat in bordul autoturismului, cantitatea de 260 pachete de tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare de 390 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 6.000 lei si i se aplica masura interzicerii intrarii in Romania pe o perioada de cinci ani.
Mai mult de atat, autoturismul marca Mazda in valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat in vederea confiscarii, deoarece avea spatiu special amenajat pentru transportul tigarilor.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus