Top 5 This Week

Related Posts

Tragedie într-o familie: mătușa și-a accidentat mortal nepotul de 4 ani

Cazul copilului în vârstă de doar 4 ani, accidentat mortal de o maşină la Vicovu de Sus, în apropiere de casa sa, este o adevărată dramă în familie, femeia care se afla la volanul maşinii fiind mătuşa minorului. Un conglomerat de ghinioane a dus la această situaţie foarte greu de depăşit pentru toţi membrii familiei.

Pe 7 iulie, în jurul orei 11.00, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată de faptul că pe strada Trandafirilor din localitate un copil a fost accidentat grav de o maşină. Copilul, un băiat în vârstă de 4 ani, din Vicovu de Sus, a fost preluat de o ambulanţă în stare gravă, lovit puternic la cap, a ajuns la Spitalul municipal Rădăuţi, însă nu a mai putut fi salvat.

Din cercetările poliţiei a rezultat că Georgeta B., în vârstă de 39 de ani, din Vicovu de Sus, aflată la volanul unui VW Passat, pe strada Crasnei, a efectuat manevra de viraj la dreapta pe strada Trandafirilor. Este vorba de o intersecţie între două străzi secundare, unde maşina rula cu viteză redusă.

În timpul virajului, intrată pe strada Trandafirilor, femeia nu a avut cum evita impactul cu bicicleta care venea din sensul opus autoturismului, pe aceeaşi parte a drumului, pe strada Trandafirilor. Copilul a intrat în maşină, iar în cădere s-a lovit puternic cu capul de asfalt.

Din punctul de vedere al legislaţiei rutiere, copilul nu avea ce căuta singur pe un drum public, cu atât mai mult pe bicicletă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a petrecut tragedia. Cercetările vor continua pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Având în vedere drama care s-a petrecut, aproape că nici nu mai contează cine este vinovat de accident şi dacă şoferiţa va fi şi ea găsită cu o parte din vină.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles