Actualitate

Un bărbat din Broşteni şi-a omorât soţia cu un cuţit, după care s-a predat poliţiştilor

un-barbat-din-brosteni-si-a-omorat-sotia-cu-un-cutit-dupa-care-s-a-predat-politistilor

Sfârşit tragic pentru o femeie de 59 de ani din oraşul Broşteni, care a fost înjunghiată mortal în gât de soţul ei, aflat în stare de ebrietate.

În urma comiterii omorului, bărbatul din Broșteni s-a predat poliţiştilor, care cercetează împrejurările în care s-a produs nenorocirea. El a ajuns în spatele gratiilor în urma emiterii unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar în timpul zilei de marţi, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, raportat la infracţiunea de omor.

O stare conflictuală şi consum excesiv de alcool, care au dus la comiterea unei crime

C. R. C. de 57 de ani, din oraşul Broşteni, este cunoscut ca fiind un tip violent, mai ales în urma consumului de alcool, în familia acestuia existând o stare conflictuală mai veche. Luni la prânz, în jurul orei 14.00, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Broşteni, în stare avansată de ebrietate, spunându-le poliţiştilor că soţia lui se află fără suflare în locuinţă. O echipă operativă s-a deplasat la casa acestuia, din satul Holdiţa, unde a constatat că uşa de intrare în locuinţă era încuiată. În interior, pe un pat dintr-o încăpere a casei a fost găsită V. R. C., soţia bărbatului, care avea o plagă înjunghiată în zona gâtului.

Un echipaj al ambulanţei chemat la faţa locului a constatat decesul femeii, o echipă de poliţişti coordonată de un procuror criminalist demarând investigaţiile la locul faptei, de unde au fost ridicate mai multe probe care urmează a fi utilizate în anchetă.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus