Actualitate

Un caz soluționat în timp record de Poliția Volovăț

Un caz de furt a fost soluționat de agenții de la Postul de Poliție Volovăț în decurs de câteva ore. Aceștia au fost anunțați în dimineața zilei de 18 aprilie 2016, la orele 08:45, prin serviciul „S.N.U.A.U 112”,  de un bărbat din aceeași localitate, în vârstă de 59 de ani, că în noaptea dinspre 17 spre 18 aprilie i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuință.

Ancheta declanșată cu promptitudine pentru soluționarea acestui caz, de către agenții postului, a dus la restrângerea rapidă a cercului de suspecți. Astfel, au fost identificați ca principali suspecți doi minori, în vârstă de 14 și 15 ani. În urma interogatoriului la care au fost supuși aceștia și-au recunoscut faptele.

Se pare că minorii implicați în acest caz au reușit să pătrundă prin efracție în holul locuinței persoanei vătămate, de unde au sustrase mai multe unelte. Valoarea prejudiciului a fost estimată la aproximativ 1500 de RON.

Uneltele furate au fost ascunse într-un șanț aflat în apropierea locuinței minorilor. Intenția celor doi a fost ca, la un moment ulterior faptei, să valorifice aceste bunuri.

Succesul agenților în acest caz a fost unul deplin ei reușind atât prinderea infractorilor, cât și recuperarea totală a prejudiciului.

Aceștia le-au întocmit celor doi minori un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, care urmează să fie soluționat procedural.

Sus