Actualitate

VIDEO Fălticeni: Bătaie cu săbii între interlopi

La data de 24.08.2017, ora 22.15, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că pe terasa unui bar din localitate a izbucnit o altercaţie.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, fiind solicitat şi sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, stabilindu-se că în jurul orei 22.00, doi bărbaţi de 49 de ani şi respectiv, 43 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, se aflau pe terasa barului respectiv, intrând în conflict cu doi tineri de 25 şi 32 de ani, tot din localitate.
Cele patru persoane s-au lovit reciproc, utilizând inclusiv obiecte contondente şi ascuţit-înţepătoare, tânărul de 25 de ani suferind leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.
În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificate toate persoanele participante, urmând ca în cadrul activităţilor de cercetare penală, derulate sub coordonarea unităţii de parchet competente să se stabilească cu exactitate condiţiile producerii agresiunii dar şi participaţia penală a autorilor şi să se dispună măsurile legale care se impun.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Preluare dinuzară.com

Sus