Actualitate

Adolescent dispărut de când a fost cu „chiraleisa” de Bobotează

adolescent-disparut-de-cand-fost-cu-chiraleisa-de-boboteaza

Un băiat de 14 ani, din comuna suceveană Şaru Dornei, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat cu preotul cu „chiraleisa”, de Bobotează, şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii Postului de Poliţie Şaru Dornei au primit o sesizare din partea lui Petru Munteanu, localnic, despre faptul că fiul său Claudiu Munteanu (14 ani) a plecat de acasă în cursul zilei de 3 ianuarie 2018 cu „chiraleisa” şi nu s-a mai întors.

Din verificările făcute de poliţişti a rezultat că în dimineaţa zilei de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 07.00, minorul s-a îmbrăcat cu haine groase şi s-a încălţat cu ghete, după care a plecat de acasă spunând că va merge cu preotul din localitate cu „chiraleisa”, de Bobotează, lunând cu el şi telefonul mobil.

De atunci şi până în prezent, băiatul nu a mai revenit la domiciliu, fără să-şi fi anunţat părinţii unde se află. Acesta nu a mai răspuns la telefon, care ulterior a fost închis. Anul trecut, adolescentul a mai plecat de mai multe ori de acasă, însă de fiecare dată a fost găsit pe raza localităţii Şaru Dornei. Poliţiştii au dispus măsuri de urmărire a minorului şi dare în consemn la frontieră.

Sursă: Adevărul

Sus