Top 5 This Week

Related Posts

Focuri de armă la Falcău: un contrabandist a încercat să lovească autospeciala Poliției

Urmarire in trafic si foc de arma la Falcău. Sambata, in jurul orei 21.00, un echipaj mobil al politiei de frontiera a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control, pe raza localitatii Falcau, a unui autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Marea Britanie.

Conducatorul auto nu a oprit la semnalele efectuate de catre echipaj in Falcău, virand brusc spre politistul de frontiera intentionand sa-l loveasca, dupa care si-a continuat deplasarea in mare viteza. In vederea imobilizarii autoturismului si retinerii soferului, politistul de frontiera a executat un foc de avertisment spre pneurile autoturismului, insa nici de aceasta data conducatorul auto nu a oprit.

S-a trecut la urmarirea masinii in cauza, iar dupa aproximativ un kilometru politistii de frontiera au descoperit autoturismul abandonat in albia raului Suceava, observand in interiorul acestuia mai multe colete care contineau tigari de provenienta ucraineana. Politistii de frontiera au procedat la monitorizarea zonei in vederea retinerii soferului, iar autoturismul cu tigari a fost transportat la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.740 pachete, marca Marble, in valoare de 43.700 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.Autoturismul folosit la activitatea infractionala, in valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului pana la finalizarea cercetarilor.In continuare se fac verificari pentru identificarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Sursa: Informatia ta

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles