Top 5 This Week

Related Posts

Rădăuți în mâinile noastre – Cu cine votăm?

După cum am promis, acum că știm cine sunt candidații la alegeri, revenim cu un sondaj care să îi cuprindă pe toți. Și sunt mulți! Se pare că rădăuțeanul este născut să conducă, altfel nu ne explicăm de ce este aici cel mai dorit fotoliu de edil.

Vă rugăm să votați cu seriozitate, pentru a ne face o idee despre intențiile la vot din localitate. Desigur, ne dăm seama că nu se poate face un sondaj credibil pe internet, pentru că nu avem cum să facem o eșantionare reprezentativă a populației cu drept de vot. Și nici nu avem cum să împiedicăm să voteze  cititorii care nu au drept de vot. În plus, o mare parte a populației cu drept de vot nu utilizează internetul. Ca să nu zicem că mai există și posibilitatea ca unii locuitori ai orașului să nu citească Obiectiv de Rădăuți.


Sorry, there are no polls available at the moment.


Este de remarcat faptul că la o primă vedere există o sumedenie de candidați pentru postul de edil al localității. Recunoaștem că unele nume nu ne spun nimic, dar credem că tocmai faptul că nu ne spun nimic poate fi un semnal pozitiv pentru oraș. Chiar dacă nu o să reușească să obțină funcția sau să intre în Consiliul Local, măcar populația o să afle că există alternative. Și cei care chiar își doresc vor avea ocazia să-și cultive imaginea. Și cine știe, peste patru ani sau, de ce nu, mai repede vor fi alternative reale la eternii conducători ai urbei.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles