Top 5 This Week

Related Posts

Un copilaș de aproape 3 ani a murit după ce s-a înecat cu o bucată de polistiren

Tragedie în comuna Păltinoasa, duminică la prânz, când un copil de aproape 3 ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a înecat cu o bucată de polistiren.

Sesizarea a fost făcută de cadrele medicale ale Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, care în jurul orei 13.00 i-au anunţat pe poliţişti că micuţul de nici 3 ani a murit în Centrul de Primire Urgenţe al spitalului. Cercetările întreprinse de oamenii legii au arătat că nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 12.30, la locuinţa unei familii din Păltinoasa, în care locuiau mama şi cei trei copii, de 2 ani şi 7 luni, 7 ani şi 12 ani, soţul acesteia fiind plecat la muncă în străinătate. În timp ce femeia le pregătea de mâncare copiilor, la un moment dat l-a observat pe fiul ei cel mai mic, de aproape 3 ani, care respira greu şi avea în gură resturi de polistiren expandat.

Mama a încercat atunci să-i acorde primul ajutor copilului, totodată solicitând prin intermediul unui apel la 112 şi o ambulanţă. Femeia împreună cu tatăl ei a urcat copilul în autoturismul personal, pentru a-l transporta la spital, iar la intrarea în satul Capu Codrului s-au intersectat cu echipajul de ambulanţă, care a preluat minorul şi a început manevrele de resuscitare, fiind apoi transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Din păcate, copilul nu a mai răspuns manevrelor personalului medical, fiind constatat decesul acestuia. Cercetările au arătat că, în timp ce se afla în curtea locuinţei, copilul a rupt o bucată de polistiren expandat din faţada locuinţei, pe care a înghiţit-o. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Sursă: Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles